2016. január 30., szombat

Harmadik rész

Lunát boldogság árasztotta el. Megfeledkezve a válasz-SMS-ről azonnal hívta Evat.
- Azonnal ott vagyok! - csak ennyit mondott, és letette a telefont. Alig telt bele pár perc, megszólalt a csengő, és Eva toporgott a szobája ajtajában. Izgatottan, és egy kicsit rejtelmesen méregette barátját.
- Mit írtál vissza neki? - kereste tekintetével a telefont. Luna riadtan nézett rá, megfogta a telefont, és a válaszgombra nyomott. Mit írhatna vissza neki? Az igazat mégsem írhatta.
"Bocsi, de anyunak kellett segíteni."
A válasz szinte azonnal jött, amin a lányt meglepte. Eva csak sunyin ült mellette. 
" Legközelebb szólj anyudnak, hogy egész napra mész el :P"
- Érdeklődik, és válaszol! És nem te kezdeményeztél... WoW! - Luna próbálta tagadni, hogy ez neki semmit nem jelent, de a legjobb barátnője ült mellette, mit tehetett volna? 
- Maradsz vacsorára? 
- Nem, nem lehet. Anyu valami egészen különlegessel készül, mert a tesóm csinált valami nagyon szuper dolgot, amit egyébként minden második embernek sikerül - Luna elnevette magát. Tudta, hogy Eva mennyire szereti az öccsét, de nagyon is tudta idegesíteni a dolgai. Ilyen volt az egyik állandó jutalmazás. - Meg amúgy is, azért jöttem, hogy lássam, tényleg jól vagy. Hisz ismerlek, de sose lehet tudni - indult az ajtó felé Lunát meg se várva. A következő pillanatban már a bejárati ajtó csattanását lehetett hallani. 
Kicsivel később Luna felment FACEBOOK-ra. A posztokat nézegette, amikor megrakatta egy kép a figyelmét. Egy csomó képen meg volt jelölve, de ez elkerülte a figyelmét. Kem fotózta az összeset, és persze, amit ő fotóz minden felkerül az facebook oldalára, instájára, és egyéb közösségiére. Viszont az az egy kép alatt a kommentek valamit elindítottak Lunában.
"Tom: Jol elvoltatok Nick
Nick: az biztos XD
Megan: Ki az ott az oledben Nick?
Tom: egy jo fej osztalytars 
Megan: Milyen Luna ul a pasim oleben??"
Luna dermedten nézett e képernyőre. Pasi? Milyen pasi? Nickről beszél? De akkor Nick miért nem említette? Luna ezeken agyalt, amikor újabb hozzászólás érkezett.
"Nick: Luna, csak egy osztálytárs
Megan: es mit keres az oledben??
Nick: Meg, nyugi! Kem éppen egy olyan pillanatot kapott el, ami... "
Most akkor Nicknek van barátnője? Több hozzászólás már nem érkezett, inkább csak like-ok. Luna lecsapta a laptop tetejét, és bebújt az ágyba. Ha Nicknek van barátnője, mégis miért nyit Luna felé? Vagy csak szimpla udvariasság, esetleg barátság lenne a szándéka?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése