Szerelpők

Sziasztok!

Itt egy kis összefoglaló a fontosabb szereplőkről! Gondoltam leírom nektek a lényegesebb tulajdonságaikat, és csatolok egy képet, hogy szerintem hogyan néznek ki a karakterek. 

Luna Angeldale-Lily Collins
Luna egy tizenöt éves Damfír és Boszorkány keverék. Születése után szülei elrejtették őt egy kisvárosba, hogy senki ne árthasson neki. Tizenhatodik születésnapjához közeledve egyre több képességet fedez fel magán, amit még legjobb barátnőjének, Evanak sem mer megmutatni eleinte.

Eva Collins-Samantha Boscarino
Eva egy tizenöt éves lány, akiből egy szerencsétlen (vagy éppen szerencsés?) baleset során, tündér lesz. Legjobb barátjával, Lunával próbál megbirkózni a nehézségekkel, de ez nem könnyű, ha egy vadidegen világba csöppenünk, amit eddig nem nagyon kedveltünk.

Nicolas Graham-Michael Ronda
 Nick, a tizenhat éves kamasz fiú, aki minden lány szívét megdobbantja. Az övét viszont oly sok szépség után, csak az Angeldale lány képes, aki titokzatos okok miatt távolodni kezd tőle. Ő mindent megpróbál, hogy visszaszerezze a lány szívét, de amikor már minden reményt felad, hogy újra együtt legyenek, egy váratlan esemény mindennek értelmet ad. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése